GARAGEKUNGEN´s   LEKSTUGA

VÄLKOMMEN I DENNA ENKLA TÄVLING - öppen för alla...

Här tänkte jag presentera dels våra regler för utmaningen vidare är tanken att under dessa kortfattat presentera de som önskar deltaga i denna anspråkslösa " tävling ". Vill du vara med - mejla bara in några korta rader där du berättar om ditt projekt, din tidsplan och dina förhoppningar, gärna med någon bild att vila ögonen på tills "dräparen" rullar på riktigt...

Vill du vara anonym för läsare av denna site sätter jag bara ut vilken ort vars gator ämnas göras osäkra...

    Utmaningen växte fram under långa telefonsamtal med en kompis ( Affe Hansson) och formulerades ursprungligen på följande sätt:

THE FASTEST DAILY DRIVEN, ON PUMPED GAS, STREET LEGAL STREETRACER IN SWEDEN.

    Och med det menar vi bara att bilen skall köras på gatan i samma skick som den körs vid tävlingstillfällen,( dock får man lyfta ur pick-nick korgen vid tävling ). Vidare skall bilen vid cruising och transporter köras på vanlig mack-soppa ( racefuel tillåts på bana ). Street legal är som alla vet en mycket töjbar definition, men vi har enats om att det är okey så länge ett möte med Harry Haffa klaras av utan kallsvettning och inte föranleder körförbud på platsen.

    Angående ANVÄNDANDE AV SLÄPVAGN: I samband med längre transporter ( mer än 2 timmar enkel resa ) kan man väl anse det som naturligt att transportera verktyg, slicks, soppa mm på en släpvagn - det får väl i sammanhanget anses som en merit om den drages av tävlingsfordonet i fråga...

    Och nu en kortfattad presentation av de som vågat sig in i leken. Tanken är att presentera även tidkort efter att leksaken prövats, gärna med en kommentar om vilka däck mm som använts. Någon absolut segrare i denna tävling kommer aldrig att koras - inga prispengar att utbetalas.

- Bara känslan att ha roligt och utbyta erfarenheter med likasinnade blir belöningen i denna tävling - ytterst med sig själv ( och egna mål ) som största utmaning.

POLICE_CAR_1.gif (5458 bytes)